BREZPLAČNA E-KNJIGA
 
"VSE KAR MORATE VEDETI O IGRAČAH"

Nekaj najpomembnejših stvari, ki jih morate upoštevati pred nakupom igrače za vašega otroka
  • Ključne lastnosti dobre igrače 
  • Katere so kakovostne in poučne igrače in zakaj jih priporočajo strokovnjaki 
  • Zakaj nekatere igrače sploh niso primerne za vašega otroka
  • Kakšna je vloga staršev pri igri... in še veliko VEČ

Vpiši e-mail naslov in prejmi e-knjigo brezplačno. Na tvoj e-mail ti bomo poslali povezavo, kjer lahko prevzameš svojo e-knjigo.

 

Prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Dejan Bremec s.p. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Dejan Bremec s.p. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Dejan Bremec s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Dejan Bremec s.p. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Dejan Bremec s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Spletna prodaja, Dejan Bremec s.p., Med trtami 5, Kromberk, 5000 Nova Gorica

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.

* označuje zahtevano
Ime
Email Naslov
Email Marketing Powered by Mailchimp